Yıllık Faaliyet Raporlarımız

2012 Faaliyet Raporumuz

  • Türkiye Milli Pediatri Derneği tarafından 28 Kasım-2 Aralık 2012 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Acapulco Hotel-Girne‘de düzenlenen 53. Türkiye Milli Pediatri Kongresi ve Amerikan Pediatri Akademisi katılımı ile Uluslararası Pediatri Toplantısı kapsamında 11.Milli Çocuk Hemşireliği Kongresigerçekleştirildi.
  • D.E.Ü.H.F; AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından- Leonardo da Vinci Hareketlilik-2012- Programı kapsamında planladığı “Hemşirelerin Yenidoğan Ünitelerinde Aile Merkezli ve Gelişimsel Bakım Konusunda Mesleki Bilgi, Beceri ve Deneyimlerinin Geliştirilmesi” konulu projede Yurtiçi Ortak Kurum olarak ÇHD’ ne teklif geldi, 1 katılımcı istendi, destek verildi.
  • 5-9 Ekim 2012 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 4. EAPS2012 Kongresine derneği temsilen katılındı.
  • İ.Ü.F.N.H.F. FlorenceNightingale Hemşire Mektepleri ve Hastaneleri Vakfı ve Çocuk Hemşireliği Derneği tarafından Hemşirelik Haftası Etkinliği kapsamında 15 Mayıs 2012’de İ.Ü.F.N.H.F. Perihan Velioğlu Amfisinde “21. Yüzyılda Pediatri Hemşireliği” konulu birprogram düzenlendi.
  • 30.04.2012 tarihinde yapılan 10. Olağan Genel Kurul yapıldı. Sonrasında yeni yönetim kurulu ile yapılan ilk toplantıda görev dağılımı yapıldı.